| |

Aplikimi për tërheqjen e parakohshme të 10% të kursimeve pensionale


Mirësevini në portalin e Trustit për aplikim online për tërheqjen e 10% të kursimeve pensionale!

Për të aplikuar, ju duhet të keni gati:
  • 1) numrin tuaj personal; dhe
  • 2) numrin e llogarisë tuaj bankare, në të cilën dëshironi ta pranoni 10%-shin.

Vërejtje: Llogaria bankare të cilën mund ta vendosni DUHET të jetë vetëm llogari e juaj personale, dhe JO llogari biznesi apo e ndonjë personi tjetër. Po ashtu, llogaria duhet të jetë në një bankë të Kosovës.
Apliko ›